Hoe download ik de foto van mijn snelheidsovertreding?


Hoe download ik de foto van mijn snelheidsovertreding
Het is zover. Er ligt een snelheidsboete op de mat. Flitsmeister heeft je niet geholpen en je rechtervoet was nou eenmaal wat zwaarder die dag. Het overkomt de beste. Wees niet getreurd, want wij maken van jouw foto een custom t-shirt.


Je trekt je portemonnee of je telefoon en je betaald braaf je boete, maar het is niet helemaal voor niets geweest. Ten eerste was je net wat sneller dan de rest en ten tweede kun jij de flitsfoto van jouw moment suprême opvragen voor je plakboek.

Waar vind ik mijn flitsfoto?
Als jij een brief van het Centraal Justitieel Incassobureau hebt ontvangen, staat hierop dat je de mogelijkheid hebt om je boete online te betalen. Als je daar inlogt met je DigiD kun jij daar je eigen flitsfoto bekijken en downloaden.

Wat moet ik ermee?
Allereerst heb je natuurlijk iets moois om te delen met je autoliefhebbende vrienden, maar je kunt er nog iets veel toffers mee doen. Stuur hem naar ons op en wij maken er een t-shirt mee. Uiteraard is dit dezelfde kwaliteit als onze andere shirts, maar dan met een toffe plaat met jouw auto. 

Heb jij al een paar mooie kiekjes verzameld? Neem dan hier een kijkje bij ons VHKL Snelheidsboete T-Shirt en bestel de jouwe.