Terugbetalingsbeleid

How to return your order

Als u niet tevreden bent met uw bestelde product(en), neem dan contact op met onze Support Helpdesk via support@vhkl.nl. Om het voor ons gemakkelijker te maken u te helpen, verzoeken wij u het volgende te vermelden wanneer u ons een e-mail stuurt.

- Uw ordernummer
- Reden voor het retourneren van een artikel (bijv. verkeerde maat, verkeerde kleur etc.)


RETOURBELEID

Indien u niet tevreden bent over uw bestelde product(en), kunt u binnen een afkoelingsperiode zonder opgaaf van redenen de overeenkomst ontbinden (herroepingsrecht). De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen, of de dag nadat een door u aangewezen derde (dit is niet de vervoerder) het product heeft ontvangen. Als u de overeenkomst wilt herroepen, kunt u dit op elke manier doen.

Wij zullen u op de hoogte houden van het proces en onze transporteur zal u een tracking code sturen om uw pakket te volgen. Stuur alle artikelen die u wilt retourneren van een bestelling in hetzelfde pakket voor verzending, om ervoor te zorgen dat uw retourzending zo snel mogelijk wordt verwerkt. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen als gevolg van de behandeling anders dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen vast te stellen. Dit betekent dat alle artikelen in dezelfde staat moeten worden geretourneerd als waarin ze zich bevonden op het moment van ontvangst; de artikelen mogen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn (anders dan om het artikel te passen) en eventuele labels of etiketten moeten intact zijn.

Het herroepingsrecht wordt niet beperkt door de retourvoorwaarden.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over onze retourzendingen, zie artikel 6 in onze Algemene Voorwaarden.

TERUGBETALING

U ontvangt het totaal betaalde bedrag terug (met uitzondering van de verzendkosten). Als u één of meer artikelen uit uw oorspronkelijke bestelling retourneert en de totale waarde van de resterende artikelen onder de drempel van € 100 komt, brengen wij u de verzendkosten met wederzijds effect in rekening. Wij zullen dit doen door het aankoopbedrag van het/de artikel(en) dat/die u hebt geretourneerd terug te betalen minus de verzendkosten naar uw land.

Retourneer het artikel zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht. U kunt uw artikel(en) altijd binnen de bedenktijd retourneren.Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling op uw bankrekening wordt gestort. Wij kunnen de terugbetaling uitstellen totdat wij het/de product(en) hebben ontvangen of bewijs dat het/de product(en) onderweg is/zijn. Uw restitutie zal worden overgemaakt op de oorspronkelijke betaalwijze die bij het plaatsen van de bestelling is gebruikt.

LATE RETOURZENDINGEN

U kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren. Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling op uw bankrekening wordt gestort. We kunnen de terugbetaling uitstellen totdat we het/de product(en) hebben ontvangen of bewijs dat het/de product(en) onderweg is/zijn. Uw restitutie zal worden overgemaakt op de oorspronkelijke betaalwijze die bij het plaatsen van de bestelling is gebruikt.

DEFECTE GOEDEREN

Goederen worden als defect beschouwd wanneer ze beschadigd worden ontvangen, of wanneer er een fabricagefout optreedt binnen een maand na aankoop. Als uw VHKL product beschadigd is als gevolg van slijtage, zal het niet worden aangemerkt als defect.

Als u uw artikel wilt ruilen, houd er dan rekening mee dat we het alleen kunnen vervangen voor hetzelfde product in dezelfde maat, afhankelijk van beschikbaarheid. Als het artikel niet kan worden gerepareerd of vervangen, krijgt u het volledige bedrag terug.